FORMACIÓ PER A DOCENTS
I CENTRES EDUCATIUS

Som especialistes en formació i desenvolupament professional docent. Un espai d’aprenentatge on poder adquirir els coneixements i desenvolupar les competències necessàries per a fer front a la realitat canviant de les aules.

Oferim formació online totalment actualitzada sobre les principals àrees de desenvolupament professional docent perquè puguis aprendre al teu ritme, quan vulguis, sense horaris ni desplaçaments i amb tota la flexibilitat i interactivitat que atorga la dimensió multimèdia.

Els nostres cursos estan homologats per la Universitat San Jorge (USJ) i diverses Conselleries d’Educació com a formació permanent del professorat i són vàlids com a mèrits en les Oposicions a la Funció Pública Docent i Concurs General de Trasllats.

CURSOS HOMOLOGATS

idDOCENTE + FSIE CATALUNYA

TITULACIÓ

Cursos homologats per la Universitat San Jorge i diverses Conselleries d’Educació, vàlids com a formació permanent del professorat.

titulación

ONLINE

Formació 100% online perquè puguis aprendre al teu ritme amb total flexibilitat i interactivitat, sense horaris ni desplaçaments.

bonificable

BONIFICACIÓ

Tots els cursos de la nostra oferta formativa són bonificables a través de FUNDAE per a docents en actiu de centres privats i concertats.

CONVOCATÒRIA SETEMBRE & OCTUBRE

GARANTIA DE QUALITAT

Prova qualsevol dels nostres cursos sense compromís durant 10 dies i, si no s’ajusta a les teves necessitats o consideres que no és el que estaves buscant, et retornem íntegrament els diners.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

ELS NOSTRES ALUMNES

"Quan vaig començar el curs anava amb una mica de por, ja que no sabia que anaven a demanar-me. Vaig tenir que fer un video que em va fer aprendre molt. Però el que més destacaria es l'atenció per part dels professionals que porten la plataforma i sobretot l'atenció del meu tutor que m'ha guiat i ajudat en tot moment de manera ràpida i eficient. Tornaria a treballar amb vosaltres, gràcies per la feina que feu"
neutro testimonio alumno
Susana Gallego
Escola Pablo Picasso (Barberà del Vallès)
"Ha estat una formació de profit, continguts ben estructurats, exemples productius i seguiment acurat"
neutro testimonio alumno
Indiana Gómez
Institut Thos i Codina (Mataró)
"El curs està molt bé. Els projectes són engrescadors i motivadors, tant per als alumnes, com per als docents"
neutro testimonio alumno
Jenny Garcia
Salesians Badalona (Badalona)

CONTACTE

936555566

Si ho prefereixes, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.