Política de Privadesa: informació addicional sobre Protecció de Dades

Innovación y Desarrollo Docente, S.L. i Asociación Innovación y Desarrollo Docente posa a la teva disposició la informació addicional concernent al tractament de les teves dades personals, tal com estableix la normativa en la matèria: REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (RGPD). En aquest sentit i alineat amb la política de privadesa de Innovación y Desarrollo Docente, S.L. basada en el model d’informació per capes o nivells, a continuació, recollim la informació addicional (segon nivell) on es presenta amb detall la informació bàsica relativa al tractament de dades que has de conéixer.

Dades del responsable del tractament de les dades personals

El responsable del tractament de les dades recaptades a través del lloc web www.iddocente.com (d’ara en avant, la “Web” o el “Lloc web”) és Innovación y Desarrollo Docente, S.L. i Asociación Innovación y Desarrollo Docente, (d’ara en avant “idDOCENTE”) amb CIF B67572115, amb domicili a Sant Cugat del Vallès, Avinguda Corts Catalanes núm. 8, i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 47213, Foli 125, Fulla 544896, inscripció 1a.

Pots posar-te en contacte amb idDOCENTE, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privadesa, en l’adreça de correu electrònic: info@iddocente.com

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

En idDOCENTE tractarem les teues dades personals, recaptats a través del Lloc web amb les següents finalitats:

  • En cas de contractació dels serveis oferits a través del Lloc web, per a mantindre la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  • Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc web.
  • Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del Lloc web i del sector educatiu.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment.

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Per quant temps conservem les teves dades personals?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual pogueren derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  • La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de idDOCENTE, els termes i les condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de manera prèvia a una eventual contractació.
  • El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició la present política de privadesa que després de la lectura d’aquesta, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades no es cediran a cap tercer alié a idDOCENTE, excepte obligació legal.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?

Com a interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens ple dret a obtindre confirmació sobre si en idDOCENTE estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per a exercitar els següents drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, conforme al que es preveu en aquesta:

  • Dret d’ACCÉS a les teves dades personals.
  • Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes.
  • Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.
  • En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les teves dades, i en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’OPOSICIÓ al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el seu dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podràs exercir tals drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar en l’apartat “Dades del responsable del tractament de les dades personals”.

A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), en C/ Jorge Juan núm. 6 (28001) Madrid o a través de la seu electrònica de l’AEPD.