CURS ONLINE D’ANGLÈS (NIVELLS: A1-A2-B1-B2-C1)

curs anglès
DURACIÓ
TITULACIÓ

CONVOCATÒRIES CURS 2023/24

Programem diverses convocatòries durant el curs escolar:

 • MAI24: 07/05/24 a 29/09/24
 • JUL24: 02/07/24 a 24/11/24

 

També organitzem edicions a mida personalitzant dates del curs per a grups de més de 5 docents d’un mateix centre educatiu.

 

PRÒXIM INICI: MAIG

 • 07/05/24 a 29/09/24 (4 Mesos – 80 Hores)

Durant el mes d’agost no hi haurà servei de tutorització (la plataforma i els continguts estaran 100% disponibles durant tot el període formatiu).

Matrícula oberta: reserva aquí la teva plaça

 

LA IMPORTÀNCIA DE L’ANGLÈS EN EL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL DELS DOCENTS

L’anglès ha passat de ser un idioma estranger a convertir-se en una eina essencial en el món globalitzat d’avui. Per als professors, dominar l’anglès s’ha convertit en una habilitat crítica que transcendeix les barreres lingüístiques i culturals, permetent-los expandir els seus horitzons educatius i ampliar les seves oportunitats professionals.

En primer lloc, l’anglès proporciona als docents un accés més ampli a recursos educatius. Amb una gran quantitat de llibres, articles, recerques i materials didàctics disponibles en anglès, els professors poden accedir a informació rellevant per a millorar el seu ensenyament i l’aprenentatge dels seus alumnes.

A més, l’anglès facilita la col·laboració i l’intercanvi de coneixements amb col·legues de tot el món. Participar en conferències internacionals, programes d’intercanvi educatiu o establir contactes amb professionals d’altres països es torna més fluid i enriquidor quan es pot comunicar eficaçment en anglès.

La demanda de docents que dominin l’anglès està en constant augment i moltes institucions educatives busquen professors que puguin impartir classes en anglès o participar en programes d’educació internacional. Ser competent en anglès augmenta les possibilitats de ser contractat i avançar en la carrera docent.

Amb aquest curs podràs aprendre o millorar el teu nivell d’anglès de manera àgil i amb total flexibilitat desenvolupant totes les competències de l’idioma a partir d’una experiència educativa efectiva i personalitzada, adaptada a les teves necessitats i objectius lingüístics.

 

MODALITAT

Modalitat: 100% online (asíncron).

 

A QUI ES DIRIGEIX

Aquest curs està dirigit a un ampli perfil de persones interessades en educació, que exerceixin o estiguin relacionades amb la pràctica educativa (de totes les etapes educatives), així com a qualsevol altra persona interessada en aprendre o millorar el seu nivell d’anglès.

 

DESCRIPCIÓ

El Curs online d’anglès disposa de tots els nivells d’aprenentatge conforme el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MECR), des del nivell principiant (A1) fins a l’expert (C1).

El nostre mètode és eficaç, adaptat a les teves necessitats i altament flexible perquè puguis compaginar la teva formació amb la teva vida personal i professional. El curs inclou:

 • Accés a un exclusiu entorn d’aprenentatge e-learning dissenyat perquè puguis aprendre amb total flexibilitat i interactivitat, disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
 • Tots els nivells disponibles conforme el MCER.
 • Test de nivell inicial que t’ajudarà a conèixer el teu nivell actual d’anglès.
 • Durant els 4 mesos de formació podràs completar 1 dels 12 nivells d’aprenentatge disponibles, amb la possibilitat de canviar-te de nivell en els primers 30 dies de formació sempre que no hagis completat cap Progress Test ni hagis realitzat més de 3 unitats (en els cursos bonificats a través de FUNDAE no és possible canviar de nivell una vegada iniciat el curs).
 • Continguts lingüístics i pedagògics perquè puguis desenvolupar totes les competències de l’idioma: expressió i comprensió oral, comprensió i expressió escrita, gramàtica i vocabulari.
 • Accés a més de 100 vídeos.
 • Converses simulades per posar en pràctica l’après en cada Unitat.
 • Autoavaluació disponible al final de cada Unitat per avaluar els coneixements adquirits.
 • Tutor responsable de guiar-te, orientar-te i recolzar-te durant el teu aprenentatge, així com de resoldre les teves qüestions i dubtes.
 • Annabel, professora virtual que introduirà cada unitat, et guiarà a través de les activitats i et donarà explicacions sobre gramàtica i vocabulari.
 • Progress Test amb correcció per part del teu Tutor i incloent un feedback personalitzat.
 • Accés il·limitat a la secció Contingut Extra, recurs complementari per a la pràctica, l’entreteniment i el reforç de l’aprenentatge (Business Videos, Work Emails, Phrasal Verbs, Articles…).
 • Biblioteca amb més de 50 eBooks adaptats al nivell de cada alumne que reforcen l’aprenentatge, milloren la comprensió lectora i augmenten el vocabulari.
 • Diccionari online Oxford amb àudios de pronunciació britànica i americana, i el Grammar Bank, compendi gramatical que conté teoria i exemples de tots els nivells del curs.
 • Curs compatible amb Tablet Android (a excepció del Test de nivell inicial, el Configuration check i els Progress Test).
 • Aplicació per Tablet Android que et permetrà descarregar-te els continguts del curs i accedir a ells sense necessitat de connexió a Internet.
 • Informes sintètics sobre la teva formació a tot moment (temps d’estudi, notes, progrés…).

 

A més de l’anterior, pots complementar el teu Curs online d’anglès amb les següents opcions disponibles:

 • myTalk: classes de conversa online en directe i il·limitades durant els 4 mesos de formació.
 • Linguaskill: examen de certificació 100% online de Cambridge English.

Tens algun dubte o consulta? Contacta sense compromís!

 

CONTINGUTS

Disposes de 12 nivells d’aprenentatge:

 • Nivell 1: A1 Elementary
 • Nivell 2: A1 Elementary Plus
 • Nivell 3: A2 Pre-Intermediate
 • Nivell 4: A2 Pre-Intermediate Plus
 • Nivell 5: B1 Intermediate
 • Nivell 6: B1 Intermediate Plus
 • Nivell 7: B1+ Upper-Intermediate
 • Nivell 8: B1+ Upper-Intermediate Plus
 • Nivell 9: B2 Advanced
 • Nivell 10: B2 Advanced Plus
 • Nivell 11: C1 Upper-Advanced
 • Nivell 12: C1 Upper-Advanced Plus

niveles inglés mcerl my ardor english

Els nivells estan estructurats segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER), estàndard desenvolupat pel Consell d’Europa que serveix de patró internacional per mesurar el nivell de comprensió i expressió oral i escrita en una llengua.

Els nivells 1 al 10 proporcionen una sòlida base de gramàtica i vocabulari, al mateix temps que desenvolupen les quatre habilitats lingüístiques: comprensió escrita, comprensió oral, expressió escrita i expressió oral. Els nivells 11 i 12 se centren en les habilitats i la comunicació necessàries per a l’alumne en el seu entorn professional.

 

TEST DE NIVELL

El següent Test de nivell et servirà per conèixer el teu nivell d’anglès i per orientar-te a l’hora d’escollir entre els 12 nivells disponibles.
El Test de nivell no és obligatori (si saps en quin nivell inscriure’t, no fa falta que ho facis) ni tampoc és vinculant (sempre seràs tu qui decideixi quin nivell cursar independentment del resultat del test).

Per accedir al Test de nivell fes clic al següent enllaç: Test de nivell d’anglès.

tabla equivalencias niveles my ardor english

METODOLOGIA

Sistema d’aprenentatge totalment innovador My Ardor English desenvolupat per un expert equip editorial de la Universitat d’Oxford, Oxford University Press, la màxima autoritat mundial de la llengua anglesa amb més de 500 anys d’història.

La bona adquisició d’un idioma depèn de quatre factors clau: motivació, continguts de qualitat, metodologia provada i ensenyament efectiu.

My Ardor English ofereix contingut de la més alta qualitat que enganxa i entreté a l’alumne, i que li motiva a estudiar.

Podràs connectar-te a l’entorn d’aprenentatge quan vulguis i on vulguis, sense desplaçaments i amb un horari 100% flexible.

Cada unitat se centra en un vídeo d’alta qualitat que serveix com a vehicle conductor, presentant exemples de gramàtica i vocabulari en contextos reals i quotidians d’una manera divertida i entretinguda. Gràcies a la varietat d’activitats interactives, My Ardor English proporciona a l’alumne les habilitats necessàries per comunicar-se en anglès d’una manera efectiva.

Inclou diferents Progress Test, que són avaluacions en les quals podràs comprovar els coneixements que has anat adquirint en cadascuna de les àrees de l’anglès que has treballat en el curs. Una vegada completat cada Progress Test, aquest s’envia al teu Tutor online que, en un termini màxim de 5 dies laborables, corregirà la teva prova i et facilitarà, a més, comentaris sobre el teu progrés i consells per millorar el teu aprenentatge.

La seva metodologia i estructura és clara i intuïtiva i proporcionen l’itinerari pedagògic perfecte perquè l’alumne aconsegueixi els seus objectius. El Tutor online i la professora virtual Annabel proporcionen suport addicional al llarg del procés formatiu, millorant la implicació i resultats de l’alumne.

 

MYTALK: CLASSES DE CONVERSA ONLINE EN DIRECTE I IL·LIMITADES (OPCIONAL)

myTalk és un nou servei de classes de conversa online que et permetrà practicar l’expressió oral i parlar anglès guanyant màxima confiança. Guanyaràs en fluïdesa, vocabulari, gramàtica i pronunciació.

Es tracta de sessions 100% online en directe, de 30 minuts de durada, en grups reduïts amb el teu mateix nivell, dissenyades amb un objectiu didàctic i especialment centrades en practicar la conversa en anglès.

Les classes s’imparteixen des de la pròpia plataforma, sense necessitat d’accés a la càmera de vídeo, estan dirigides per un professor natiu i podràs interactuar amb alumnes de tot el món.

Hi ha 3 nivells de conversa: Beginner (Principiant), Intermediate (Intermedi) i Advanced (Avançat) i disposes de classes tots els dies, de dilluns a divendres, en diferents horaris de matí i tarda.

 • Principiant: 10:00 h / 12:00 h / 17:30 h / 19:00 h
 • Intermedi: 10:30 h / 12:30 h / 18:00 h / 19:30 h
 • Avançat: 11:00 h / 13:00 h / 18:30 h / 20:00 h

 

Podràs triar lliurement tant el nivell, com l’hora sense necessitat de reserva prèvia, i unir-te a quantes classes vulguis de manera il·limitada durant els 4 mesos de durada del curs.

 

AVALUACIÓ

Per superar amb èxit el Curs online d’anglès hauràs de superar un mínim de 9 Units i 3 Progress Test (Nivells A1-A2-B1-B2) i 10 Units i 3 Progress Tests (Nivell C1).

 

TITULACIÓ

Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

Curs reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (80 hores) vàlid com a formació permanent del professorat d’ensenyament no universitari segons l’ordre ENS/248/2012 de 20 d’agost, per la qual s’estableixen els requisits i el procediment per a reconèixer activitats de formació permanent dirigides al professorat no universitari.

Aquest curs té els mateixos efectes administratius per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d’Educació (vàlid per a oposicions, sexennis, estadis, concurs de trasllats…).

Rebran aquest certificat els alumnes que superin els criteris d’avaluació i que formin part del professorat de centres d’ensenyament de Catalunya sempre que es realitzi posteriorment a la data d’expedició del títol d’accés a la docència.

 

LINGUASKILL: EXAMEN DE CERTIFICACIÓ ONLINE DE CAMBRIDGE ENGLISH (OPCIONAL)

Linguaskill és un examen d’anglès 100% online de Cambridge English, la institució de certificació més prestigiosa del món, que et permetrà certificar el teu nivell d’anglès des de la teva pròpia casa i en tan sols 48 hores. Un examen adaptatiu i multinivell, creat per a avaluar i certificar el teu nivell d’anglès d’una forma ràpida, precisa i fiable.

Linguaskill posa a prova les quatre destreses lingüístiques (expressió oral, expressió escrita, comprensió de lectura i comprensió auditiva) i, en tractar-se com dèiem d’un examen adaptatiu, la dificultat de les preguntes anirà en augment o descens en funció de les teves respostes. Quan finalitzis la prova, no se’t facilitarà una nota d’aprovat o suspens, sinó el nivell que hagis mostrat, d’A1 a C1.

Si no has superat algun dels mòduls de l’examen o vols repetir-lo per pujar nota o nivell, tens l’opció de tornar a presentar-te, examinant-te únicament del mòdul que necessitis per a aconseguir el resultat esperat, pagant les taxes corresponents.

Està reconegut per diferents Comunitats Autònomes per a l’habilitació lingüística del professorat (Andalusia, Aragó, Catalunya, Extremadura, La Rioja, Madrid…) i està igualment reconegut per ACLES (Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior) i CRUE ( Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles). Aquestes dues organitzacions són les que acrediten quins certificats de llengües estrangeres compleixen amb els requisits de qualitat segons les recomanacions i nivells del Marc Europeu de Referència de les Llengües (A1 a C1). Consultar llistat reconeixement.

Pots realitzar l’examen quan vulguis; examinem pràcticament tots els dies de l’any així que podràs triar entre una àmplia varietat de dates. A més, podràs realitzar-lo tranquil·lament des de la teva pròpia casa gràcies a l’última tecnologia en Intel·ligència Artificial que incorpora. Només necessitaràs un ordinador amb una càmera, cascos i micròfon.

Els resultats de Linguaskill es faciliten en un termini de 48 hores mitjançant un informe en format digital que inclou la puntuació del candidat (segons la Cambridge English Scale) en cadascuna de les destreses i el nivell corresponent del Marc Comú Europeu de Referència (MECR), així com una puntuació mitjana global i el nivell del MCER associat. Consultar exemple certificat.

Per més informació, accedeix a la Guia ràpida Linguaskill.

 

FORMACIÓ BONIFICABLE

Aquest curs compleix amb tots els requisits establerts per a ser 100% bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE): no té cap cost per a l’alumne ni el centre educatiu.

Totes les empreses privades o de capital mixt, amb independència de la seva grandària i sector, que tinguin assalariats en la seva plantilla que cotitzin per formació professional, disposen d’un crèdit exclusivament destinat a la formació dels seus treballadors i podran fer-ho efectiu mitjançant l’aplicació de bonificacions en les cotitzacions a la Seguretat Social. Si aquest crèdit no és utilitzat per l’empresa l’any natural, el perd.

Qualsevol centre concertat o privat pot beneficiar-se de la bonificació per a la formació dels seus treballadors. Per tant, tots els docents poden sol·licitar la bonificació de les nostres formacions a través del seu centre.

Si vols contractar una formació bonificada per a un o diversos treballadors del teu centre, truca’ns al 936555566 o escriu-nos a info@iddocente.com i et facilitarem tota la informació necessària. Disposem de documents per a facilitar-vos inscripcions múltiples de diversos participants i, si voleu, podem encarregar-nos de tots els tràmits i gestions en FUNDAE.

Per una altra part, si ets un docent en actiu d’un centre privat o concertat i estàs interessat a realitzar algun dels nostres cursos, consulta prèviament a la teva escola la possibilitat de realitzar-ho mitjançant aquest sistema de bonificacions. Estem a la teva disposició per a facilitar-te qualsevol ajuda que puguis necessitar.

 

PREUS

El preu del Curs online d’anglès és de 265 € (Afiliats) o 315 € (No afiliats).

Opcions disponibles:

 • myTalk (classes de conversa online en directe i il·limitades): 30 €.
 • Linguaskill (examen de certificació 100% online de Cambridge English): 105 €.

 

Pots fraccionar el pagament en 2 quotes: en cas d’estar interessat, ingressa el 50% de l’import del curs mitjançant transferència i, posteriorment, t’enviarem un document de finançament per a domiciliar el segon pagament a 30 dies sense interessos.

 

OFERTA ESPECIAL MAIG-JULIOL

El preu del Curs online d’anglès és de 195 € (Afiliats) o 245 € (No afiliats).

Opcions disponibles:

 • myTalk (classes de conversa online en directe i il·limitades): 30 €.
 • Linguaskill (examen de certificació 100% online de Cambridge English): 105 €.

 

Pots fraccionar el pagament en 2 quotes: en cas d’estar interessat, ingressa el 50% de l’import del curs mitjançant transferència i, posteriorment, t’enviarem un document de finançament per a domiciliar el segon pagament a 30 dies sense interessos.

Els descomptes no són acumulables.

Preus vàlids per a matrícules formalitzades abans del 15 de juliol de 2024.

 

INSCRIPCIONS

Si estàs interessat en inscriure’t, envia’ns emplenat el següent Formulari d’inscripció.

Com a mètodes de pagament, pots triar entre:

 • Targeta dèbit/crèdit.
 • Bizum.
 • Transferència bancària.

 

Una vegada rebem l’ingrés, t’enviarem un e-mail de confirmació i donarem per finalitzat el procés d’inscripció.

El mateix dia d’inici del curs rebràs un correu de benvinguda amb tota la informació necessària per a iniciar la teva formació.

Ens reservem el dret de cancel·lar la celebració del curs quan no s’aconsegueixi el nombre mínim d’alumnes establert. En aquest cas, es retornaria l’import total abonat.

 

GARANTIA DE QUALITAT

Prova el nostre curs sense compromís durant 10 dies i, si no s’ajusta a les teves necessitats o consideres que no és el que estaves buscant, et retornem íntegrament els diners.

Devolució vàlida durant els 10 primers dies des de la data d’inici del curs, condicionada a no haver completat més de 2 Unitats ni haver lliurat cap Tasca.

Prova els nostres cursos sense compromís durant 10 dies!

 

SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ

Envia’ns el següent formulari i en un termini inferior a 24 hores t’enviarem tota la informació sol·licitada (comprova la safata de «promocions» o «correu no desitjat» del teu correu electrònic).