CURS ONLINE DE PREPARACIÓ EXAMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED (CAE)

curs preparació advanced

CONVOCATÒRIES CURS 2022/23

Programem diverses convocatòries durant el curs escolar:

 • OCT (Inici: 04/10/22)
 • NOV (Inici: 29/11/22)
 • GEN (Inici: 31/01/23)
 • MAR (Inici: 07/03/23)
 • MAI (Inici: 03/05/23)
 • JUL (Inici: 04/07/23)

 

També organitzem edicions a mida personalitzant dates del curs per a grups de més de 5 docents d’un mateix centre educatiu.

 

PRÒXIM INICI: MAIG

 • 03/05/23 a 30/07/23 (3 mesos | 70 hores)

 

Matrícula oberta: reserva aquí la teva plaça

 

MODALITAT

Modalitat: 100% online.

 

A QUI ES DIRIGEIX

Aquest curs està dirigit a un ampli perfil de persones interessades en educació, que exerceixin o estiguin relacionades amb la pràctica educativa (de totes les etapes educatives), així com a qualsevol altra persona interessada a preparar-se, al més alt nivell, per a afrontar amb màximes garanties l’examen de certificació de Cambridge English First.

No està enfocat a l’aprenentatge de l’idioma anglès, sinó a la preparació de l’examen Cambridge English Advanced. Per tant, és fonamental que l’alumne ja disposi d’un nivell C1 al moment d’inscriure’s en el curs.

 

DESCRIPCIÓ

Curs de preparació 100% online eminentment pràctic i intensiu, amb continguts totalment renovats i alineats amb les especificacions dels exàmens de Cambridge English i sobre un entorn d’aprenentatge e-learning plenament optimitzat perquè puguis preparar el teu examen amb total flexibilitat i interactivitat.

El Curs online de preparació examen Cambridge English Advanced (CAE) inclou:

 • Accés a MyEnglishLab, un exclusiu entorn d’aprenentatge e-learning dissenyat i optimitzat perquè puguis preparar el teu examen de Cambridge English.
 • Cursos basats en els exclusius continguts online de l’editorial Pearson, companyia de serveis i continguts educatius referent a nivell mundial.
 • Tutor responsable de guiar-te, orientar-te i recolzar-te durant el teu període d’aprenentatge, així com de resoldre totes les teves qüestions i dubtes.
 • Continguts renovats i alineats amb les especificacions de Cambridge English.
 • Vídeos amb àmplia informació sobre les diferents parts que componen cadascuna de les 4 seccions (papers) de l’examen: Reading and Use of English, Writing, Listening i Speaking.
 • Més de 300 activitats diferents perquè puguis practicar i preparar cadascun dels papers que componen l’examen.
 • Totes les activitats inclouen feedback instantani amb comentaris i consells pràctics.
 • Avaluació del teu progrés a partir dels resultats de les activitats que vagis realitzant.
 • Vídeo amb valuoses recomanacions i consells pràctics per a un mes abans de l’examen, una setmana abans de l’examen, un dia abans de l’examen i per al mateix dia de l’examen.
 • Vídeo amb un exemple real d’examen de Speaking de Cambridge English.
 • Extra Practice Test i Mock Test: rèpliques de l’examen de Cambridge English amb el mateix nombre de preguntes i temps real per resposta perquè puguis avaluar-te.
 • Finalitzat el curs, podràs seguir accedint a l’entorn d’aprenentatge durant 3 mesos més amb totes les funcionalitats disponibles a excepció de la figura del Tutor online i dels Exàmens (Extra Practice Test i Mock Test).

 

¿Tienes alguna duda o consulta? Permítenos ayudarte

 

OBJECTIUS

Principals objectius del Curs online de preparació examen Cambridge English Advanced (CAE):

 • Familiaritzar-se amb l’estructura i mecànica de l’examen de Cambridge English Advanced (CAE).
 • Aprendre i desenvolupar estratègies per a cadascuna de les diferents parts de l’examen: “Reading & Use of English”, “Writing”, “Listening” i “Speaking”.
 • Reforçar totes les competències lingüístiques mitjançant exercicis pràctics.
 • Guanyar en confiança practicant sobre simulacions reals de l’examen: Practice Test & Mock Test.

 

METODOLOGIA

Sistema d’aprenentatge desenvolupat per experts de Pearson, companyia referent mundial de serveis i continguts educatius, orientat a la preparació del teu proper examen de Cambridge English.

Podràs connectar-te a l’entorn d’aprenentatge quan vulguis i on vulguis, sense desplaçaments i amb un horari 100% flexible.

L’entorn d’aprenentatge MyEnglishLab està organitzat conforme la nova estructura dels exàmens de Cambridge English. Tindràs, per tant, diferents seccions dedicades als papers que conformen l’examen (Use of English, Reading, Writing, Listening i Speaking) a més d’una secció de Vocabulari perquè puguis practicar i enriquir el teu vocabulari.

Cada secció inclou una sèrie de vídeos on a més d’accedir a consells i trucs per al dia de l’examen, podràs conèixer en profunditat el que t’exigiran en cada part de l’examen, disposant també d’exercicis d’auto-qualificació per practicar sobre les diferents habilitats que necessitis desenvolupar.

Comptaràs amb el suport d’un Tutor responsable guiar-te i resoldre qualsevol dubte o consulta que se’t pugui plantejar durant el teu aprenentatge. El teu Tutor serà també responsable de corregir les seccions de Writing i Speaking dels 2 Test que inclou el curs, proporcionant-te consells per millorar la teva competència escrita (comunicació, contingut, llenguatge i coherència) i oral (ritme, fluïdesa, entonació, vocabulari i gramàtica).

 

AVALUACIÓ

Per superar amb èxit el Curs online de preparació examen Cambridge English Advanced (CAE) hauràs de completar com a mínim el 80% de les activitats pràctiques del curs i obtenir una nota igual o superior a 70/100 calculada a partir de:

 • Activitats pràctiques (últim intent) d’autoqualificació (70%).
 • Nota Mock Test (30%).

 

TITULACIÓ

Curs certificat per la Universitat San Jorge (USJ) amb el reconeixement de 2,8 crèdits europeus ECTS i 70 hores.

Aquest curs és vàlid com a mèrits per a les Oposicions a la Funció Pública Docent i Concurs General de Trasllats segons RD 276/2007 i RD 1364/2010, que reconeixen els cursos de les Universitats amb caràcter general i ajustats en tot als requisits exigits per les Comissions de Baremació. Les especificacions a les quals han d’ajustar-se els barems de mèrits seran determinades sempre en les respectives convocatòries de les diferents Comunitats Autònomes. Per tant, sobre la possibilitat de baremació i altres mèrits serà necessari consultar sempre les bases de cada convocatòria.

Els alumnes que superin amb èxit aquest curs rebran per correu postal en el seu domicili un certificat expedit directament per la Universitat San Jorge (USJ) en un termini aproximat de 2-3 setmanes a comptar a partir de la data de finalització del curs. El certificat inclou les dades de l’alumne juntament amb la durada del curs, les dates, les hores, els crèdits ECTS, el programa del curs en el revers, la signatura del Rector i el segell de la Universitat San Jorge (USJ).

 

FORMACIÓ BONIFICABLE

Aquest curs compleix amb tots els requisits establerts per ser 100% bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

Totes les empreses privades o de capital mixt, amb independència de la seva grandària i sector, que tinguin assalariats en la seva plantilla que cotitzin per formació professional, disposen d’un crèdit exclusivament destinat a la formació dels seus treballadors i podran fer-ho efectiu mitjançant l’aplicació de bonificacions en les cotitzacions a la Seguretat Social. Si aquest crèdit no és utilitzat per l’empresa l’any natural, es perd.

Si ets un professional en actiu d’un centre privat o concertat, consulta a la teva escola la possibilitat de realitzar aquest curs mitjançant aquest sistema de bonificacions. Et facilitarem l’assessorament necessari i podem encarregar-nos de tots els tràmits i gestions.

 

PREUS

El preu del Curs online de preparació examen Cambridge English Advanced (CAE) és de 210 € (Afiliats) o 235 € (No afiliats).

Pots fraccionar el pagament en 2 quotes: en cas d’estar interessat, ingressa el 50% de l’import del curs mitjançant transferència i, posteriorment, t’enviarem un document de finançament per a domiciliar el segon pagament a 30 dies sense interessos.

 

INSCRIPCIONS

Si estàs interessat en inscriure’t, envia’ns emplenat el següent Formulari d’inscripció.

Com a mètodes de pagament, pots triar entre:

 • Targeta dèbit/crèdit.
 • Bizum.
 • Transferència bancària.

 

Una vegada rebem l’ingrés, t’enviarem un e-mail de confirmació i donarem per finalitzat el procés d’inscripció.

El mateix dia d’inici del curs rebràs un correu de benvinguda amb tota la informació necessària per a iniciar la teva formació.

Ens reservem el dret de cancel·lar la celebració del curs quan no s’aconsegueixi el nombre mínim d’alumnes establert. En aquest cas, es retornaria l’import total abonat.

 

GARANTIA DE QUALITAT

Prova el nostre curs sense compromís durant 10 dies i, si no s’ajusta a les teves necessitats o consideres que no és el que estaves buscant, et retornem íntegrament els diners.

Devolució vàlida durant els 10 primers dies des de la data d’inici del curs, condicionada a no haver completat més de 2 Unitats ni haver lliurat cap Tasca.

Prova els nostres cursos sense compromís durant 10 dies!

 

SOL·LICITUD D’INFORMACIÓ

Envia’ns el següent formulari i en un termini inferior a 24 hores t’enviarem tota la informació sol·licitada (comprova la safata de «promocions» o «correu no desitjat» del teu correu electrònic).