FORMACIÓ ONLINE PER A DOCENTS I CENTRES EDUCATIUS

Som especialistes en formació i desenvolupament professional docent. Un espai d’aprenentatge on poder adquirir els coneixements i desenvolupar les competències necessàries per a fer front a la realitat canviant de les aules.

Oferim formació online totalment actualitzada sobre les principals àrees de desenvolupament professional docent perquè puguis aprendre al teu ritme, quan vulguis, sense horaris ni desplaçaments i amb tota la flexibilitat i interactivitat que atorga la dimensió multimèdia.

Els nostres cursos estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a formació permanent del professorat d’ensenyament no universitari.

CURSOS RECONEGUTS PEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

formación online

TITULACIÓ

Cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l’ordre ENS/248/2012, com a formació permanent del professorat.

cursos bonificables

ONLINE

Formació online perquè puguis aprendre al teu ritme des de qualsevol lloc, sense horaris ni desplaçaments.

BONIFICACIÓ

Tots els nostres cursos són bonificables a través de FUNDAE per a docents en actiu de centres privats i concertats.

CONVOCATÒRIA MARÇ

EDUCACIÓ EMOCIONAL I NEUROPSICOLOGIA

NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT EDUCATIU

RESERVA LA TEVA PLAÇA

ELS NOSTRES ALUMNES

"Un curs molt complet sobre l'entorn de Google Workspace. Aprens a fer servir Gmail, Drive, Classroom, Jamboard, Calendar... i, no sols això, també a planificar les teves unitats didàctiques des d'un enfoc eminentment col·laboratiu. Recomano el curs al 100%. Et permet organitzar-te i compaginar la teva vida laboral amb l'acompliment del curs ja que la distribució de les tasques i dates de lliurament estan ben dissenyades"
neutro testimonio alumno
Raquel Gómez
Curs online de Google Workspace for Education
"El curs que he realitzat sobre Educació Emocional m'ha semblat summament interessant i de gran importància. Ho recomano a tots els docents que estan interessats a treballar sobre aquest aspecte en les seves classes diàries"
neutro testimonio alumno
Mª Ángeles Rodríguez
Curs online d'Educació Emocional
"Aquesta formació m'ha resultat molt interessant. He pogut seguir el meu ritme i temps de treball a través de la plataforma còmodament. És cert que els continguts estan molt treballats i ben seqüenciats. Crec haver adquirit, refrescat i reflexionat sobre uns coneixements molt útils per a la meva pràctica docent: sobre comunicació, mediació, resolució de conflictes, legislació i normativa, l'organització i treball de plans de convivència... Sí que recomanaria intentar totes les activitats proposades"
neutro testimonio alumno
Amaya de la Cal
Curs online de Coordinador de benestar i Delegat de protecció en centres educatius

CONTACTE

931597294

Si ho prefereixes, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.